Zeeland Beach Classics

Zeeuws Beachvolleybal Kampioenschap Vlissingen 2019

Zit jij op een basisschool in Zeeland? Dan mag jij gratis meedoen aan het Zeeuws Beachvolleybal Kampioenschap van Zeeland!

Kun jij nog niet (goed) beachvolleybal spelen? Dat is geen probleem, want je leert het hartstikke snel tijdens het Zeeuws Beachvolleybal Kampioenschap. Het is wel belangrijk dat je een bal kunt vangen en gooien en dat je je op het strand kunt bewegen.

De finale spelen we op het veld waar ook die dag de Nederlandse beachvolleybaltopspelers hebben gespeeld. Hoe gaaf is dat!

Dus: doe mee!

Wat moet je doen om beachvolleybalkampioen van Zeeland te worden?

  1. Zoek een vriendje of vriendinnetje om mee te doen

Heb jij een vriendje of vriendinnetje dat ook graag buiten sport? Dan moeten jullie zeker meedoen! Jullie hoeven niet op dezelfde school te zitten en ook niet in dezelfde klas. Let wel even op:

  1. Doe mee aan het Zeeuws Beachvolleybal Kampioenschap

Het Zeeuws Beachvolleybal Kampioenschap wordt tijdens de Zeeland Beach Classics georganiseerd. Dit is een heel groot beachsport event waar nog veel meer beachsporten te zien zijn! Uiteraard gaan we proberen of de finales aan het eind van de middag op het hoofdveld, waar de topspelers van Nederland die dag al hebben gespeeld, afgewerkt kunnen worden. Direct daarna volgt de prijsuitreiking. We gaan er natuurlijk voor zorgen dat er dan veel topspelers bij zijn en naar de kinderen kijken (en ze aanmoedigen)

plaats: Badstrand, Zandpaviljoen Pier 7, Boulevard Evertsen, Vlissingen
datum: zaterdagmiddag 15 juni 2019
tijd: 13.30 - 17.30 uur (vanaf 13.00 uur ben je welkom)

  1. Schrijf je team in!

De teams schrijven zichzelf van tevoren in, uiterlijk donderdag 13 juni. De inschrijving verloopt dus niet via school. Na je inschrijving krijg je uiterlijk vrijdag 14 juni alle informatie en het wedstrijdschema per e-mail. Je wordt zaterdag 15 juni in ieder geval tussen 13.00 en 13.30 uur op het Badstrand van Vlissingen verwacht. Schrijf je nu hieronder in!Teamnaam


Contactpersoon


Spelers

Speler 1

Speler 2Voorwaarden


Privacy

Ik heb er bezwaar tegen dat beeldmateriaal met daarop mijn kind op internet wordt gepubliceerd door de Stichting.Vragen opmerkingen